Mascherano: Sada će biti mnogo teže, Roma ima Džeku

Fudbaler Barcelone uoči utakmice

Mascherano: Sada će biti mnogo teže, Roma ima Džeku

Roma će sutra na svom Olimpicu ugostiti Barcelonu u prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka, a za katalonski klub najveću opasnost svakako predstavlja Edin Džeko. 

Bh. reprezentativac je već u svojim prvim nastupima pokazao da će biti veliko pojačanje. Toga je svjestan i Javier Mascherano, koji je uoči sutrašnje utakmice pohvalio Džeku i Salaha. 

"Roma je tim sa velikom tradicijom i okružen je velikim entuzijazmom. Znamo da će biti mnogo teško, jer se italijanski klubovi znaju dobro odbraniti i to je svakako neugodno", istakao je Mascherano i dodao:

"Ne možemo porediti našu prethodnu utakmicu sa Romom, jer je bila prijateljskog karaktera. Mnogo stvari se promijenilo od tada, a tu prije svega mislim da dolaske Džeke i Salaha. Oni su izuzetno važni za Romu i brzo su se uklopili", zaključio je na kraju vezni igrač Barcelone. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti