Mečevi zbog kojih će Džeko ostati vječno omiljeni "Građanin"

Dijamant otišao s velikim poštovanjem

Mečevi zbog kojih će Džeko ostati vječno omiljeni "Građanin"

A. Haznadarević

Sada već bivši saigrači iz redova Manchester Cityja, redom se sa izjavama punim poštovanja opraštaju od Edina Džeke, želeći mu se najbolje u nastavku karijere, a ista je stvar i sa samim navijačima koji nisu, i neće zaboraviti šta je sve "Big Ed" učinio za njihov klub.

Upravo to mu je poručio i sam veliki kapiten Građana Vincent Kompany, koji je u potpunosti svjestan da je Džeko tokom četiri i pol godine provedene na Etihadu, mnogo puta bio najveći heroj. Ovih pet blještavih nastupa Dijamanta u dresu "plavog" Manchestera, ostat će posebno zapamćeno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.