Mašić uspješno operisan, slijedi oporavak

Van terena će sigurno biti šest mjeseci

Mašić uspješno operisan, slijedi oporavak

Samir Mlaćo

Nogometaš federalnog prvoligaša Slavena iz Živinica Enis Mašić u duelu protiv visočke Bosne zaradio je neugodnu povredu, te će van terena izbivati šest mjeseci.

Stradali su mu ligamenti koljena, a prije par dana je uspješno operisan u Novom Sadu.

"Predstoji mu oporavak od šest mjeseci kada ga očekujemo ponovo na terenu u najljepšem svjetlu i sa mnogo golova još zabijenih za svoj Slaven. Trener Adnan Jahić i njegove klubske kolege Davor Todorović i Muhamed Šemić su ga posjetile i malo mu popravile raspoloženje u njegovoj borbi sa opasnom povredom", istakli su iz NK Slaven.

Slaven se trenutno u Prvoj ligi FBiH nalazi na desetom mjestu sa 15 osvojenih, a u nedjelju će u goste sarajevskom Olimpiku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi