Iskusni defanzivac Atalante pred susret sa Sarajevom

Masiello: Imali smo vremena da se pripremimo, sigurni smo u uspjeh

Fudbaleri Atalante su danas doputovali u glavni grad naše države gdje će sutra odmjeriti snage sa FK Sarajevo u revanš meču 2. pretkola Lige Evrope.

Sigurno je da će favorizovana Atalanta na Koševu biti dosta opreznija nakon 2:2 u Reggio Emiliji, a pred sustrašnji susret novinarima se obratio i iskusni defanzivac italijanske ekipe Andrea Masiello.

"Analizirali smo naše greške, ali i dobre stvari koje smo uradili. Ostaje nam 90 minuta da odigramo dobro i ozbiljno. Igramo za kvalifikaciju u narednu fazu. Pripremili smo se na najbolji način, pokušat ćemo na sve načine dobiti ovu utakmicu koja je vrlo važna za nas i za sve ono što smo radili u protekle dvije godine... Mi smo ekipa koja zna šta želi", izjavio je Masiello, pa dodao:

"Nismo dobro poznavali Sarajevo pred prvu utakmicu, ali sada smo imali vremena da pripremimo i sigurni smo u uspjeh. Ipak, pred nama je još 90 minuta borbe."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lud
Ja gdje nadjose ovog malog da prevodi... Pa ljudi moji... Brukamo se
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi