Mašina za golove: Erling Haaland je večeras ušao u historiju Bundeslige
Foto - EPA

Mašina za golove: Erling Haaland je večeras ušao u historiju Bundeslige

M. Šljivak

Erling Haaland je večeras ušao u historiju Bundeslige


Nevjerovatni 19-godišnjak je ušao s klupe i zabio je dva gola u pobjedi njegovog tima protiv Kolna od 5:1, te je tako zabio pet golova u dva meča za Borussiju.

Večerašnjim učinkom Haaland je ušao u historiju Bundeslige. Postigao je prvi igrač koji je uspio da postigne pet golova u prva dva nastupa za jedan klub u ovom takmičenju.

Kako je krenuo ne bi bilo nikakvo čudo da do kraja sezone završi visoko na tabeli najboljih strijelaca i samo je pitanje koliko će zabijati kada bude počinjao utakmice.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Borussia je u njemu dobila pravu mašinu za golove i sve za samo 20 miliona eura.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

larokblum
Da je, kojim slucajem,zavrsio u Junajtedu samo bi s utopio u sivilo
15 0
red devil mo
Mnogo vise od 20 mil.su potrosili. Ali ce im se isplatit na kraju kad dodje do prodaje.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi