Masovna tuča između dvije frakcije Bad Blue Boysa

Masovna tuča između dvije frakcije Bad Blue Boysa

A. Beganović

Fudbaleri Dinama iz Zagreba plasirali su se u 3. pretkolo Lige prvaka, a uoči duela sa Folom u Luksemburgu došlo je do masovne tuče između dvije frakcije Dinamovih navijača, Bad Blue Boysa.

Nekoliko stotina navijača Dinamo međusobno se potuklo u Luksemburgu, a prema pisanju tamošnjih medija njih 25 je uhapšeno, dok informacija o povrijeđenim još uvijek nema.

Do žestokog obračuna je došlo na ulici pokraj stadiona, a Boysi su se tukli palicama, bakljama, šakama, pa čak i saobraćajnim znakovima.

Veće nerede spriječile su specijalne jedinice policije u Luksemburgu, a tuča Boysa je i danas top priča u medijima u Luksemburgu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.