Masovna tuča na Goodisonu i sramotan potez čovjeka sa djetetom

Scene koje odavno nismo vidjeli

Masovna tuča na Goodisonu i sramotan potez čovjeka sa djetetom

Fudbaleri Evertona i Lyona sinoć su igrali meč Evropa lige na Goodisonu, a francuski tim je odnio tri boda jer je pobijedio sa 2:1.

Meč je obilježila masovna tuča fudbalera oba kluba koju u evropskim takmičenjima nismo vidjeli dugo vremena. 

U sve se uspio upetljati i jedan navijač domaće ekipe koji je na susret došao sa djetetom. Ipak, to mu nije smetalo da se aktivno uključi u tuču i nekoliko puta udari fudbalere Lyona koji nisu mogli vjerovati šta vide. 

Svakako da se ovih snimaka trebaju stidjeti svi - od igrača Evertona i Lyona, pa sve do tog muškarca koji svakako nije nikakav primjer budućim roditeljima, ali ni svom djetetu. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti