6

Komentari (6)

Pajver
??????? kad je čovjek čuo da niko ozbiljan nije htjeo bh kolca i da ostaje u Romi odmah pod hitno je raskinuo sve eventualne dogovore i pregovore ali eto sad će ovaj portal vjerovatno objaviti vijest da Alegri želi kolca u Real u pa ću se i u narednim danima imati čemu smijati ????????
dinass
On sa svojim kukavickim fudbalom nebi izdrazao ni 3 utakmice u Realu.Pitajte Kapela koji je uzeo titulu pa dobio nogu jer je igro kukavicki fudbal
AmarSahi
Taj ''kukavički fudbal'' je strušio moćni Real 2015. i doveo Juve do 2 finala u 3 godine...
GAZIJASAISTOKA_
Kako to? Pa zar nam niste donjeli i VIDEO, u kokem je Allegri SVE DOGOVORIO SA ROMOM? Pouzdani ste PRAVO..
BaboBih
I razlog zasto je Dzeko ostao "sad je jasno zasto Dzeko ostaje u romi, na ljeto stize Allegri" haha kakav cirkus i pouzdanost ovog portala
Harox7
Allegri potpisao predugovor sa Romom... Pa ovaj sportsport nekada je bio ozbiljniji portal.Sada im je izvor informacija izgleda vesela sveska.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.