Ništa od Allegrijevog dolaska u Romu, ali je dobio poziv koji je čekao

Na meti Kraljeva?

Ništa od Allegrijevog dolaska u Romu, ali je dobio poziv koji je čekao

E. Čaušević

Italijanski stručnjak Massimiliano Allegri prethodnih dana povezivao se s Romom, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Nedavno su mediji na Apeninima objavili da je Allegri obavio razgovore s čelnicima Rome i da su uspjeli postići dogovor da ovaj stručnjak preuzme klupu Vučice na kraju ove sezone.

Čak su se pojavile informacije da je Allegri potpisao predugovor, ali čini se da od toga nema ništa.

Naime, sada su se pojavile informacije da je Allegri jedan od kandidata da na ljeto preuzme klupu Real Madrida. Očekuje se da će Zinedine Zidane napustiti Kraljeve na ljeto, a Allegri je jedan od trenera koji su na listi Florentina Pereza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako piše Cadena SER Allegri će uskoro obaviti razgovore s Real Madridom, a ukoliko se ne dogovore sve su prilike da će šansu u prvom timu dobiti legendarni Raul Gonzalez koji trenutno trenira Real Madrid Castillu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
Kako to? Pa zar nam niste donjeli i VIDEO, u kokem je Allegri SVE DOGOVORIO SA ROMOM? Pouzdani ste PRAVO..
8 3
dinass
On sa svojim kukavickim fudbalom nebi izdrazao ni 3 utakmice u Realu.Pitajte Kapela koji je uzeo titulu pa dobio nogu jer je igro kukavicki fudbal
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi