Mastour karijeru nastavlja u Reggini

Marokanski fudbaler

Mastour karijeru nastavlja u Reggini

H. Zilić

Marokanac Hachim Mastour napustit će redove Milana.

Ovaj 23-godišnji fudbaler važio je za jednog od najvećih talenata na svijetu, ali njegova karijera se nije razvijala po planu.

Mastour će od naredne sezone nositi dres Reggine koja se takmiči u Seriji B.

Prošao je sve mlađe kategorije Rossonera, igrao je i za Malagu, Zwolle, karijeru je pokušao trznuti i u Grčkoj u PAS-u, ali na kraju se vratio uitlaiju.

Pokušaop je i u Carpiju u Milanu se nije izborio za svoju poziciju i možda posljednja šansa je Serija B. Bio je i ranije na posudbama u reggini, a sada će postati zvnaično njihov fudbaler.

Mastour je kao klinac bio na meti Reala i Barcelone, ali Rossoneri ga nisu prodali nadajući se da bi mogao biti veliki kapital za budućnost, ali izgleda da nije sve išlo kako su zamislili.

Mastour je upisao i jedan nastup za reprezentaciju Maroka, dok je u mlađim selekcijama nosio dres kadetske reprezentacije Italije.

Top Komentari

JuventinoBK
Mastur propo ko muda krz pidžamu
3 0
Cs10
Drugovi niste bas razumjeli, on je sa Reginom raskinuo ugovor da ne igra vise tamo, a Milanov igrac nije vec odavno
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi