Materazzi: Poštujem Milan, ali ako odete izvan Italije...

Njemu je Inter u krvi

Materazzi: Poštujem Milan, ali ako odete izvan Italije...

Edmir Škorić

Nekadašnji defanzivac Intera Marco Materazzi komentarisao je novi logo Intera.

Inter je danas predstavio novi, redizajnirani i pojednostavljeni logo s kojim će ovaj tim ući u novu eru u svojoj povijesti.

"Ovo je obnova stila i izražaja, nešto što će pomoći klubu da se otvori novim perspektivama: inovacija, strast i uključivost su vrijednosti koje će oblikovati ovo putovanje. Novi logo zadržava vrijednosti Intera dok se istovremeno fokusira na samo dva elementa: I za Internazionale i M za Milano", objavili su iz Intera.

Logo se nije dopao svima, bilo je i dosta kritika, a legenda Nerazzurra Materazzi također je dao komentar na velike vizuelne promjene na zaštitnom znaku kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Novi Interov logo utjelovljuje duh prve ekipe u Milanu. Poštujem Milan koji je toliko toga napravio u Evropi, ali kada odete izvan Italije, grad Milano predstavlja Inter", kazao je Materazzi, koji se nedavno "zakačio" i sa legendom Juventusa Pavelom Nedvedom upravo u toj želji da dokaže veličinu kluba za koji je igrao i s kojim je osvajao i Seriju A i Kup i Ligu prvaka...

Materazzijeva izjava će sasvim sigurno proizvesti brojne reakcije navijača i članova gradskog rivala Milana.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

arijan10
Kakvi kompleksi.. Ni u svom gradu nisu najbolji, al svejedno lupaju gluposti
8 1
Kenotala
Hahahah, koja dubokoumna izjava."Novi Interov logo utjelovljuje duh prve ekipe u Milanu. Poštujem Milan koji je toliko toga napravio u Evropi, ali kada odete izvan Italije, grad Milano predstavlja Inter." Jel to Evropa nije izvan Italije, ili ti nemas pojma sta pricas ili kolega nije dobro preveo.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi