Materazzi prezadovoljan pojačanjima Intera

Nerazzurri se spremaju za novu sezonu

Materazzi prezadovoljan pojačanjima Intera

Nekadašnji defanzivac Intera iz Milana Marco Materazzi veoma je zadovoljan pojačanjima koje je ovaj klub doveo u dosadašnjem dijelu prelaznog roka.

Podsjetimo, Inter se konačno vratio u Ligu šampiona i to nakon što je u posljednjem kolu prošlosezonske Serije A porazio ekipu Lazia u gostima, a to je Nerazzurrima svakako pomoglo da privuku zvučna pojačanja.

Tako su redove Intera do sada pojačali između ostalog Radja Nainggolan, Stefan De Vrij i Kwadwo Asamoah čime je veoma zadovoljan i Materazzi.

"Radja je sjajno pojačanje. On je prava figura da se suoči sa onim što obećava da bude uzbudljiva sezona, puna dobrih trenutaka. A, tu je također i Liga šampiona, to je već lijep pogled", rekao je Materazzi i dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Direktori rade sjajan posao. Zaista volim De Vrija kao fudbalera i kao sportistu. Imamo zaista sjajanog trenera koji je rekao da će igrati sa tri fudalera nazad i mislim da se De Vrij može uklopiti sjajno u taj sistem. On i Škriniar mogu biti komplementarni jedan drugom. Također, sviđa mi se i Asamoah, bio je veoma važan za Juventus".

Inter se sigurno neće zaustaviti na ovim pojačanjima, a navodno bi uskoro redove ove ekipe trebao pojačati i fudbaler Sassuoloa Matteo Politano.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Ako dođu još Politano i Malkom biće to strašna ekipa...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi