Mateusz Zachara stiže u Premijer ligu BiH?

Iskusni Poljak

Mateusz Zachara stiže u Premijer ligu BiH?

A. Čaušević

Poljska bi uskoro mogla dobiti svog prvog igrača u Premijer ligi BiH.

Veliki broj igrača iz bh. prvenstva je otišlo u Poljsku, a prvi koji bi mogao iz te zemlje doći u elitni rang bh. fudbala je Mateusz Zachara.

Ovaj iskusni 30-godišnjak se nalazi na radaru Širokog Brijega i pregovori između dvije strane su u završnoj fazi.

Zachara igra na poziciji napadača te bi svojim iskustvom sigurno bio od koristi ekipi Tonija Karačića koja je u proteklom periodu ostala bez nekoliko važnih igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poljak bi bio samo jedno u nizu od novih imena u svlačionici Širokobriježana jer su već stigli Mijo Šabić, Petar Raguž i Josip Maganjić.

Osim u Poljskoj Zachara je igrao još u Portugalu (Tondela) i Kini (HN Jianyje) ,a posljednji klub mu je slovački drugoligaš Podbrezova.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi