Raguž potpisao za Široki Brijeg

Zvanično predstavljen

Raguž potpisao za Široki Brijeg

S. Mlaćo

NK Široki Brijeg danas je dobio novo ime.

Radi se o 24-godišnjem Petru Ragužu koji stiže iz hrvatskog drugoligaša BSK Bijelo Brdo.

"Sretan sam zbog dolaska u ovako veliki klub. Spreman sam nametnuti se svojim radom i trudom, a motiva sigurno neće nedostajati. Spreman sam dati maksimum za svoju novu momčad. Nadam se kako ću opravdati ukazano povjerenje, kazao je Petar Raguž nakon potpisa na Pecari.

Petar Raguž u dosadašnjoj karijeri branio je boje NK GOŠK Dubrovnik, NK Jadran Luka Ploče, HNK Čapljina, NK GOŠK Gabela i NK Čelik Zenica, a u mlađim kategorijama igrao je za RNK Split.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

🆕✍🏻 Petar Raguž potpisao na dvije godine Dvadesetčetverogodišnji Petar Raguž novi je igrač NK Široki Brijeg. S "...

Posted by NK Široki Brijeg on Friday, January 15, 2021
Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije