Mathias Pogba: Moj brat je htio otići iz Manchester Uniteda zbog Mourinha

Nisu se podnosili

Mathias Pogba: Moj brat je htio otići iz Manchester Uniteda zbog Mourinha

Endin Čaušević

Francuski fudbaler Paul Pogba igra u fantastičnoj formi otkako je Ole Gunnar Solskjaer došao na klupu Manchester Uniteda umjesto Josea Mourinha.

Pogba je u prvom dijelu sezone bio jedan od najlošijih igrača i često se pričalo o tome da će napustiti Manchester United. Nije tajna da je Pogba bio u veoma lošim odnosima s Joseom Mourinhom koji ga je često znao ostavljati na klupi za rezervne fudbalere.

Nakon što je Mourinho dobio otkaz Pogba je bio prvi koji se oglasio na društvenim mrežama i na neki način proslavio odlazak Portugalca. Da mu je promjena trenera itekako godila vidjelo se u prethodnih nekoliko sedmica jer je Pogba postao jedan od najboljih igrača Crvenih đavola.

Da stvari nisu bile baš idealne najbolje pokazje izjava Pogbinog brata Mathiasa koji je priznao da je njegov brat htio napustiti United. Mathias je potvrdio da Pogba nije bio u dobrim odnosima s Mourinhom, te da bi već u januaru napustio klub da portugalski stručnjak nije dobio otkaz.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Naravno da je mislio o odlasku iz Manchester Uniteda. Mislio je o tome veoma često jer je bio nesretan statusom u ekipi. Danas je to druga priča i na njemu se vidi da je sretan. On želi na terenu da priča, a ne van njega kako je to Mourinho radio", rekao je Mathias Pogba.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi