Sarajevo ima "vruću robu": "Invazija" Turaka na Fanima na društvenim mrežama

Kapitalac u Bordo dresu

Sarajevo ima "vruću robu": "Invazija" Turaka na Fanima na društvenim mrežama

A. Čaušević

Sarajevo bi uskoro moglo biti na slatkim mukama zbog Matthiasa Fanima. 

Skoro svaki novi igrač se najavi kao pojačanje, međutim rijetko to koji na kraju i opravda. Ako se za nekog može reći da je puni pogodak onda je to Matthias Fanimo.

Bordo tim u svojim rukama definitivno ima vruću robu i sigurno će prije ili kasnije unovčiti brzonogog Engleza nigerijskog porijekla.

Fanimo je svojim igrama privukao mnoge evropske klubove. To uopšte ne treba da čudi. Imao je niz odličnih utakmica od svog dolaska, ali dvije se izdvajaju.

Upečatljiva je njegova partija protiv Budućnosti u Europa ligi kada je zabio za prolazak dalje kao i fantastičan nastup protiv Borca. Trenutno je na učinku od osam golova u svim takmičenjima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sluteći po reakcijama navijača Kayserija ovaj 26-godišnjak je velika želja navijača turskog superligaša. Oni su u komentarima na jednoj fotografiji počeli masovno prizivati Fanimov dolazak.

Fanimo sa Sarajevom ima čvrst ugovor koji traje još 2.5 godine tako da će bilo koji interesant prije svega morati popričati sa predstavnicima Bordo tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Posaljite vi prvo ponudu od jedno 2 miliona € u Titovu 38b pa onda mozemo pricati
28 1
Sarbit2019
Samo ozbiljne novce doneste i mozete dobiti igraca.Trebaju nam pare da uložimo za grupnu fazu LP,a tek kada akademija proradi sa igracima uzimacemo Milione eura ostali neka gledaju placu i kmeče kme kme kme.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi