6

Komentari (6)

senja
Sada dovesti Ronalda na par sezona, da mali uči od njega.
Klicko
Korak unazad u farmersko-kukuruz ligu pa čak i iz Rennesa i Francuske lige
Jasminn
Kad procita Bajern ima novu 9ku....joj sta mi je imena proslo kroz glavu...
axel42
Čisto sumnjam da će igrati u prvoj postavi. Ovaj mali je veliki talenat i ima potencijal ali mislim da će ga polahko uvoditi u čitav sistem jer u Bayernu je rijetko ko sa 17 godina igrao u prvih 11. Treba momku dati vremena i neočekivati od njeg da zabije odma 10, 15 golova. To je jednostavno nemoguće za tako mladog momka na ovako visokom nivou.
Fele
Musiala debitovao sa 17 i 115 dana prije dvije godine
axel42
Znam! Ali kažem rijetko ko to uspije! Treba momku davati šanse ali polahko! I Musiala ulazi sa klupe, ponekad u startnoj postavi ali dobro je uglavnom dobija šansu. Te mlade momke netreba odma bacati u hladnu vodu, treba imati strpljenja sa njima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.