Matić: Ne moram ništa da dokažem Chelseaju
Foto: EPA

Vraća se u London

Matić: Ne moram ništa da dokažem Chelseaju

Predstojeći derbi 11. kola Premiershipa između Chelseaja i Manchester Uniteda bit će poseban za Nemanju Matića. 

Srbijanski fudbaler je ovog ljeta upravo iz Chelseaja prešao u Manchester United i u razgovoru za britanske medije nije skrivao da se veseli što će imati priliku ponovo da zaigra na Stamford Bridgeu. 

"Proveo sam lijepo vrijeme u Chelseaju, tri i pol godine nije malo. Naravno da će za mene biti posebno da ponovo igram za tom stadionu", izjavio je Matić, čije riječi prenosi ESPN, te dodao:

"Sada se nalazim na suprotnoj strani. Moram da budem profesionalac i da odigram najbolje za moj tim. Ne moram ništa da dokažem Chelseaju, već to moram mom novom klubu", istakao je Matić.

Mnogi navijači Chelseaja su kritikovali odluku rukovodstva kluba o prodaji Matića.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"O tome ne mogu ništa da kažem. Ja sam sretan što sam postao dio Manchester Uniteda, što ponovo sarađujem sa Joseom Mourinhom i to je to", riječi su Matića. 

Duel između Chelseaja i Manchester Uniteda igra se u nedjelju s početkom u 17:30 sati. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi