Matić: Nije gotovo, još možemo izboriti Ligu prvaka

Srbijanski nogometaš optimista

Matić: Nije gotovo, još možemo izboriti Ligu prvaka

Edmir Škorić

Srbijanski nogometaš Nemanja Matić smatra da Chelsea može kroz prvenstvo do Lige prvaka.

Chelsea može da uđe u Ligu prvaka ukoliko završi na jednoj od prve četiri pozicije ili, na daleko teži način, jednostavno osvoji istu, a to će biti skoro i nemoguće pored Barce, Reala, Bayerna...

"Važno je da pobjeđujemo. Moramo to da ispunjavamo ako mislimo biti na kraju među prva četiri tima", kazao je Matić, dodavši:

"Mislim da možemo biti među šest najjačih timova na kraju sezone. Pokušat ćemo da dobijemo svaku utakmicu do kraja sezone. Idemo od utakmice do utakmice i vidjet ćemo gdje ćemo na kraju biti".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea je jučer slavio u gostima kod Norwicha s 2:1 i sada je osmoplasirani tim lige sa 39 bodova. Četvrtoplasirani City ima osam bodova više. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti