Matić: Hazard je najbolji igrač u Engleskoj

Hvali svog klupskog saigrača

Matić: Hazard je najbolji igrač u Engleskoj

Srbijanski reprezentativac Nemanja Matić upozorio je rivale da je Eden Hazard ušao u formu i da očekuje nastavak njegove golgeterske serije. 

Chelsea je za vikend na Stamford Bridgeu u okviru 5. kola savladao Arsenal rezultatom 2:0, a za drugi gol pobrinuo se upravo Eden Hazard. 

"To je bio veoma značajan gol za Edena. On mora da postiže golove kako bi vratio samopouzdanje i bio na svom prepoznatljivom nivou. Hazard je veoma bitan igrač za naš tim. Eden je najbolji fudbaler engleske Premier lige", kazao je Matić. 

Vezni igrač Chelseaja je pohvalio posljednje dvije utakmice svoje momčadi protiv Maccabija i Arsenala. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Postigli smo šest golova u posljednje dvije utakmice, a nismo nijedan primili. Bilo je veoma važno da vratimo timski tuh i povjerenje."

Chelsea nakon šest odigranih kola zauzima 15. poziciju u engleskom šampionatu sa sedam osvojenih boda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.