Matić obećao ručak igračima Brodarca ako ostvare dobar rezultat protiv Manchestera

Omladinska Liga prvaka

Matić obećao ručak igračima Brodarca ako ostvare dobar rezultat protiv Manchestera

Fudbaleri beogradskog Brodarca danas igraju meč play-offa omladinske Lige prvaka protiv vršnjaka Manchester Uniteda, a tim povodom se oglasio i veznjak tima sa Old Trafforda Nemanja Matić.

Matić je poslao poruku igračima Brodarca koja će ih sigurno motivisati još više da izbace slavnu englesku ekipu.

On im je obećao odlazak na ručak ako ostvare dobar rezultat.

"Čestitam vam na dosadašnjim igrama. Znam da sutra imate veoma bitnu utakmicu protiv mog Manchester Uniteda. Siguran sam da ćete dati sve o sebe. Ako ostvarite dobar rezultat vodim vas na ručak prvom prilikom kada budem u Beogradu. Puno sreće sutra i osvjetlajte nam obraz", rekao je Matić.

Sutrašnji susret omladinaca Brodarca i Manchester Uniteda počinje od 18.30 sati.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi