Mourinho zbog Kluiverta prodaje mladu zvijezdu Uniteda?

Više nema mjesta na Old Traffordu?

Mourinho zbog Kluiverta prodaje mladu zvijezdu Uniteda?

E. Čaušević

Iako je januarski prelazni rok završen prije nekoliko dana već se u mnogim evropskim velikanima kuju planovi za transfere na kraju ove sezone.

Manchester United je ove zime u svoje redove doveo Alexisa Sancheza iz Arsenala dok je u suprotnom pravcu otišao Henrikh Mkhitaryan. Međutim, Jose Mourinho još uvijek nije zadovoljan igračkim kadrom i već je najavio da će na ljeto biti nekih promjena u ekipi.

Engleski mediji objavili su jučer da portugalski stručnjak želi dovesti mladu zvijezdz Ajaxa, Justina Kluiverta, sina legendarnog Patricka Kluiverta. Ukoliko ovaj tinejdžer završi na Old Traffordu to sigurno znači da će neko od ofanzivnih igrača napustiti klub.

Navodno, Mourinho baš nije zadovoljan igrama koje pruža ove sezone Marcus Rasfhord koji bi na ljeto mogao promijeniti sredinu. U konkurenciji za odlazak je i Anthony Martial, ali ovaj fudbaler veoma dobro igra u posljednje vrijeme i mogao bi "natjerati" Mourinha da se predomisli.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi