Matić otvorio dušu: Da budem isren, osjećao sam se užasno

Govorio o odnosu sa Joseom

Matić otvorio dušu: Da budem isren, osjećao sam se užasno

Srbijanski fudbaler Nemanja Matić imao je veoma dobar odnos sa Joseo Mouinhom sve do utakmice protiv Southamptona prošle sezone.

Tada je Chelsea bio u velikoj krizi rezultata, a Mourinho je na tom meču Matića uveo na poluvremenu, a izveo ga 20-ak minuta prije kraja.

To je veoma teško palo Matiću koji se i danas prisjeća te utakmice.

"Da budem iskren, osjetio sam se užasno što sam zamjenjen tada. Ja sam prije svega čovjek i naravno da sam se osjećao loše u tom trenutku. Ali, kao što i sami znate, nisam reagovao. Ostao sam profesionalan", rekao je Marić pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Normalno je da neki igrači reaguju na takve odluke i onda naprave problem, ali, kao što vidite, ja nisam i time sam pokazao poštovanje prema treneru mog kluba. Bilo mi je veoma teško. Da biste to osjetili, morate da budete fudbaler. Znao sam da sam uradio ispravnu stvar kada sam sjeo na klupu i ponosan sam na sebe što sam tako postupio".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti