Matić: Ovo nam je trebalo

United konačno slavio

Matić: Ovo nam je trebalo

Edmir Škorić

Nogometaš Manchester Uniteda Nemanja Matić presretan je nakon jučerašnje pobjede nad Newcastleom (3:2).

United je imao 0:2 nakon samo 10 minuta igre, ali je u nastavku tim Josea Mourinha stigao do spektakularnog preokreta i vrijedne pobjede.

"Ovo je borba kakva nam je trebala! Napred Uniteed", napisao je Matić nakon utakmice.

Unatoč pobjedi, United je i dalje u velikom zaostatku za timovima na vrhu, pošto Liverpool i City imaju po 19 i utakmicu manje, a United samo 13 bodova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, ko god prati situaciju na Old Traffordu zna koliko je ovo bila važna pobjeda za Josea i United. Mogla bi da bude i neka prekretnica, ali to će vrijeme da pokaže.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GGMU
Tako svaku da odigrate aBd
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije