Matić pokazao svima šta piše na famoznoj ceduljici

Ima smisla za humor

Matić pokazao svima šta piše na famoznoj ceduljici

Fudbaler Manchester Uniteda Nemanja Matić je za vrijeme jučerašnje utakmice protiv svog bivšeg kluba Chelseaja od Josea Mourinha dobio ceduljicu koja je zaintrigirala prvo Williana, a zatim i kompletnu sportsku javnost.

I dok je Brazilac poput dječaka trčkarao za Matićem ne bi li pročitao šta piše, društvene mreže su preplavile šaljive fotomontaže kojim su navijači nagađali njen sadržaj.

Tako su se mogle vidjeti fotografije ceduljice na kojoj je nacrtan autobus, zatim s porukom "čuvaj Chrisa Smallinga" i slično, nakon čega se odlučio oglasiti i sam Nemanja Matić.

Srpski reprezentativac se fotografisao sa papirićem na kojem piše "Dobio si tri dana slobodno", što je naravno napisao samom sebi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Matićeva fotografija objavljena na Instagramu prikupila je ogroman broj lajkova i komentara, a sjajni veznjak je na vrlo originalan način pokazao da ima izuzetan smisao za humor.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi