Rastura u Milanu, ali zabrinuo izjavom o Manchesteru

Kessie želio u United?

Rastura u Milanu, ali zabrinuo izjavom o Manchesteru

Edmir Škorić

Franck Kessie je izuzetno bitan u timu Gennara Gattusa, ali njegova izjava o Manchester Unitedu ne ohrabruje navijače. Mada, milanski mediji tvrde da je želju da igra u Manchesteru izrazio još kao igrač Atalante.

Kessie je pravi ratnik na terenu i baš ono što je nekad bio današnji trener Rossonera Gennaro Gattuso. Kessie je i protiv Rome odigrao dobar meč u 2:0 pobjedi gostujućeg tima, ali postoji strah da 'jedva čeka da ode u Manchester'.

Međutim, MilanNews.it piše da je izjavu dao kao igrač Atalante i da je sada ipak odan crveno-crnom dresu i kako nema namjeru da ode sa San Sira.

"Od dolaska u Milan nikada nije dao neki intervju kolegama u Britaniji. Bile riječi o Manchesteru istinite ili ne, izrečene su dok je još bio u Bergamu", objavio je Milannews.it.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kessie, koji ma tek 21 godinu, dosad je upisao 38 nastupa i dao je četiri gola.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi