Matić prozvao Solskjaera: On će biti krivac...

Unitedu pet bodova u četiri kola

Matić prozvao Solskjaera: On će biti krivac...

S. Mlaćo

Nakon četiri odigrana kola u novoj sezoni Premiershipa, nogometaši Manchester Uniteda zauzimaju tek osmo mjesto.

United je sjajno startao i u prvom kolu deklasirao Chelsea sa 4:0, ali zatim upisao dva remija i poraz.

Srbijanski vezista Nemanja Matić nije u prvoj momčadi.

"Dugo sam u nogometu i igrao sam za sve klubove u kojima sam bio zadnjih deset godina. Sada sam na klupi, ali ok. Rekao sam treneru da nisam zadovoljan".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ističe da će trener Solskjaer odgovarati za eventualni neuspjeh ove sezone.

"On bira sastav i mora ga složiti da se bori za prvaka, to je jasno. Ako ga ne osvojimo, shodno tome on će da odgovara", jasan je bio Matić.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

red devil mo
Budi bolji mozda budes igrao stalno. Koliko si samo los u prekidima i direktni krivac za primljene golove iz istih. Samo si prvu sezonu bio vrlo dobar. Nakon toga katastrofa. I Pogba je lose igrao ali ga statistika golova i asistencija izvlaci iz blata.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi