Matić: Spreman sam da poginem za Srbiju kao i ona da me ponovo izda

Objava na Instagramu šokirala javnost

Matić: Spreman sam da poginem za Srbiju kao i ona da me ponovo izda

E. Čaušević

Reprezentacija Srbije u četvrtak igra prijateljsku utakmicu u Podgorici protiv Crne Gore, a Mladen Krstajić ne može računati na Nemanju Matića.

Fudbaler Manchester Uniteda je zadobio lakšu povredu na meču minulog vikenda protiv Newcastlea, te je bio primoran otkazati dolazak na okupljanje reprezentacije. Ipak, tamošnji mediji prenose da će Matić biti u četvrtak na tribinama i to zajednom s Joseom Mourinhom.

No, dosta prašine ovaj veznjak jutros je digao u srbijanskoj javnosti svojom objavom na Instagramu. Jasno je da je nešto žestoko razočaralo Matića što se tiče Srbije, ali još uvijek se ne zna na šta je fudbaler Uniteda tačno mislio.

"Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja", objavio je ovaj fudbaler na Instagramu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi