"Da za Srbiju igraju Ronaldo, Messi i Neymar, nećemo im se prilagođavati"

Crnogorci idu na pobjedu

"Da za Srbiju igraju Ronaldo, Messi i Neymar, nećemo im se prilagođavati"

Jedan od najzanimljivijih susreta Lige nacija bit će odigran u Podgorici gdje će snage odmjeriti Crna Gora i Srbija.

Pripreme za veliki meč uveliko traju, a optimizma u crnogorskom taboru ne manjka. Tome najbolje svjedoči izjava pomoćnog trenera Crne Gore Aleksandra Jankovića, koji najavljuje ofanzivan pristup.

"Za utakmicu sa Srbijom igrači neće imati neke posebne zadatke. Ali, znam da im se nećemo prilagođavati, ne bismo to radili ni da za Srbiju igraju Ronaldo, Messi i Neymar", rekao je Janković, te dodao:

"U analizi prethodnih utakmica vidio sam da naši fudbaleri zajedno slave svaki gol. Lijepo je vidjeti deset zagrljenih igrača u tim situacijama. Ambijent u timu je odličan, na svakom okupljanju to pokazujemo".

O reprezentaciji Srbije ima visoko mišljenje.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Našeg rivala krasi individualni kvalitet. To su pojedinci sa vrhunskim karakteristikama. Kolarov i Matić su za njih važni igrači, ali tu su Aleksandar Mitrović, Adem Ljajić, Filip Kostić, Andrija Živković... Imaju dobru reprezentaciju. Očekujem ozbiljnu utakmicu, lijep rivalitet između dvije zemlje koje se prvi put sastaju", dodao je Janković.

Meč Crne Gore i Srbije igra se u četvrtak s početkom u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi