Crnogorski navijači izdali su važno saopštenje pred duel sa Srbijom

Samo fudbal i ništa drugo

Crnogorski navijači izdali su važno saopštenje pred duel sa Srbijom

E. Škorić

U četvrtak 11. oktobra od 20:45 sati na stadionu Budućnosti u Podgorici sastat će se Crna Gora i Srbija.

Bit će to, nadamo se, dobra utakmica, a ljudi u Podgorici malo se ipak pribojavaju nekih ružnih scena.

Interesovanje je veliko, a crnogorska navijačka grupa Ultra izdala je i saopštenje pred duel sa Srbijom.

''Sestre i braćo Crnogorke i Crnogorci, još jedan praznik fudbala je pred nama, jedan u nizu i ništa drugačiji od susreta nas 12 sa svim dosadašnjim gostima. U glavi svakog ko dođe na sjever treba bit’ samo Crna Gora, jedna i vječita. Sve ostalo, a pogotovo protivnik i bavljenje njime - sporedno je.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ostavite doma politiku i slične gluposti, dođite da slavimo, pjevamo i zagrejemo dlanove, slavimo domovinu na koju će kao i mnogo puta do sad - još jedan protivnik zube slomit'. Mala Crna gora ne haje za veće od sebe, već gleda samo na sebe i svoju djecu, a 11 sokolova će već nać' način da uđe u legendu i ovog puta.

Vjerujemo u njih, a kako mi ne možemo igrat', neka ih nosi naš huk, pa šta ko ponese. Verujemo u vas vitezovi! Srce na teren i gore glavu - za slavu, za narod - za državu!" poručuju iz navijačke grupe Ultra Crna Gora, a prenose ''Vijesti''.

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Vilenjaci,hobiti,goblini,crnogorci i ostala mitska bića i rase...
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti