5

Komentari (5)

rodjak
pa sad je li pravilno zrinski ili zrinjski ???,nije valjda da pravi hrvati iz Hrvatske ne znaju sta je pravilno.Koliko se ja sjecam kad smo ucili istoriju, u skoli se spominjo Zrinski i Frankopan,nikakv zriNJski nije bio,ovi mora da izmisljaju nesto ko sto su naucili izmisljati ,cuj osnovani prije 'ajduka,dje si kako si ;)
Frane
Mi smo poslali negdje oko 8 igrača na posudbu, što je puno puno je.
Gr0hot
Makar neko ispravno ime da je napisao
Frane
Netko ima povijest, to je ono što vi nemate, športski, Zrinjski su nazivi koje su koristili naši pra pradjedovi, vaši su tada hodali zamotana i s onim gljivama na glOvama, o športu nisu vele razmišljali.
Gr0hot
Idi zurno lijecit se
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.