Matri ne želi u Dinamo Kiev

Napadač želi ostati u Seriji A

Matri ne želi u Dinamo Kiev

Napadač Juventusa, Alessandro Matri prema navodima medija odbio je mogućnost prelaska u Dynamo iz Kieva.

Ukrajinski klub je navodno bio spreman Juventusu za usluge ovog napadača platiti 12 miliona eura, ali je Matri izrazio želju da ostane u Seriji A.

 

Matri nije u baš najboljoj situaciji u Juventusu budući da su Quagliarella, Vučinić i Bendtner ispred njega te u Staroj dami prema špekulacijama žele da ovog napadača prodaju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Juventus, sa druge strane, već odavno želi da u svoje redove dovede napadača svjetske klase, a u posljednje vrijeme najaktuelnija su imena Rominog Pabla Osvalda te Athletic Bilbaovog Fernanda Llorentea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.