Matri se vraća u Juventus?

Napadač Lazija zamjena za Simonea Zazu

Matri se vraća u Juventus?

Endin Čaušević

Napadač Lazija Alessandro Matri mogao bi ponovo zaigrati u dresu Juventusa.

Prema pisanju italijanskih medija aktuelni prvak Italije zainteresovan je da ponovo u svoj redove dovede Matrija. Zaza će najvjerovatnije u narednih nekoliko dana napustiti Juve, a čelnici ovog kluba Matrija vide kao njegovu zamjenu.

Kako navodi Gazzetta dello Sport Juventus bi Matrija doveo na posudbu do kraja sezone. Italijanski napadač trenutno igra u Laziju u kojem se nalazi na posudbi iz Milana, ali se nije uspio nametnuti da igra u prvoj postavi rimske ekipe. 

Matri je u dresu Lazija u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 18 utakmica i postigao šest golova u svim takmičenjima, ali je samo osam utakmica počeo u prvoj postavi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski napadač u Juventusu je igrao u dva navrata i za Staru damu postigao je 29 golova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi