Guendouzija su pozvali za vrijeme utakmice da mu kažu loše vijesti, njegova reakcija sve govori

A kod kuće prava drama

Guendouzija su pozvali za vrijeme utakmice da mu kažu loše vijesti, njegova reakcija sve govori

E. Škorić

Dok je s Marseilleom igrao prijateljski meč protiv Bayer Leverkusena, u kući Mattee Guendouzija odvijala se velika drama.

Marseille je jučer odmjerio snage sa ekipom Bayera i poražen je sa 2:1, a u jednom trenutku za vrijeme utakmice Guendouzija su pozvali da mu jave kako mu je kuća opljačkana. Možete vidjeti to ispod na snimku:

Njegova supruga Mae i dijete bili su u to vrijeme kod kuće, a srećom njegova supruga je uspjela natjerati lopove da pobjegnu nakon što su uspjeli uzeti jedan Rolex sat od 20.000 eura.

Prema pisanju britanskih novina, provalnici su pobjegli kada su čuli da se neko probudio u kući. Guendouzijeva supruga probudila se kada je čula zvuk razbijenog prozora, pa je odmah pozvala policiju.

Bivši igrač Arsenala živi uz obalu Marseillea u gradu poznatom kao Cassis. Nekoliko njegovih saigrača također živi u okolici.

Oglasi

Guendouzi se pridružio Marseilleu 2022. nakon sukoba s Mikelom Artetom, prvo na posudbu, a onda je za stalno francuski velikan otkupio njegov ugovor.

Inače, nogometne ličnosti često su na meti pljačkaša. Sadiju Maneu su iz kuće ukrali mnoge dragocjene stvari dok je on bio na utakmici Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Dele Alli je još jedan igrač koji se u svom domu suočio s pljačkašima, koji su odnijeli dragocjenosti, uključujući satove.

S obzirom da često putuju, nogometaši ostavljaju kuće praznima, a u njima mnoge skupocjene stvari, što obično privuče pljačkaše koji kreću u akciju i, nažalost, skoro nikada ne budu izručeni pred lice pravde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti