Lopovi su upali u kuću najboljeg igrača svijeta, nisu ni slutili šta će im se desiti 11 sati kasnije

Doživjeli su potpuni fijasko

Lopovi su upali u kuću najboljeg igrača svijeta, nisu ni slutili šta će im se desiti 11 sati kasnije

A. Čaušević

Posljednjih godina postala je normalna pojava da lopovi pljačkaju fudbalere dok su oni na zadatku. To se prošle sedmice desilo i najboljem igraču svijeta, ali situaciju je uspjela spasiti njegova djevojka. 

Iako su počeli slavodobitno slaviti zbog još jedne uspješne šanse nisu ni mogli zamisliti šta će im se desiti nekoliko sati kasnije.

Karim Benzema, osvajač Zlatne lopte 2022. godine, je prošle sedmice igrao zaostali meč protiv Elchea kada su u njegov dom upali lopovi.

Lopovi su došli čak iz Francuske u Madrid kako bi opljačkali kapitena Kraljeva, ali su prilikom krađe napravili veliku grešku.

Tokom pljačke su uzimali sve što vrijedi, a među njima je bio i skupocjeni predmet koji je pripada Benzeminoj, partnerici Jordan Ozuni.

Oglasi

Naime, Ozuna je na predmet stavila GPS uređaj što lopovi nisu primjetili pa su uhvaćeni 11 sati kasnije.

Inače, ovo je bio treći put da se Benzemina kuća pljačka u posljednjih nekoliko godina. Prvo se to desilo 2019. godine tokom gostovanja sa Realom, a drugi kada je bio na dužnosti u reprezntaciji Francuske.

Benzema i Ozuna su u vezi od prošle godine, a informacije govore da prelijepa Amerikana već nosi dijete sjajnom francuskom napadaču. 

Francuz iz ranijih veza ima dvoje djece, kćerkicu Meliju rođenu 2014., te sina Ibrahima rođenog tri godine kasnije.

U posljednje vrijeme redovno dijeli fotogafije sa Ibrahimom kao što je bio slučaj i danas kada je poručio da će mali princ jednog dana postati kralj.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CpKvDxzIQml/?hl=en[/instagram]

Dok je bio single Benzema je živio u centru Madrida poslije čega se sa novom partnericom odselio na luksuzno imanje van grada. 

Oglasi