Matthaus ne zna držati jezik za zubima, otkrio gdje ide James Rodriguez

"Ronaldo ga želi, shvatam i zašto"

Matthaus ne zna držati jezik za zubima, otkrio gdje ide James Rodriguez

E. Škorić

Nekadašnji igrač Bayerna i Intera Lothar Matthaus nagovijestio je transfer Jamesa Rodrigueza.

James se povezuje s Napolijem nakon što je objavljeno da neće ostati u Bayernu, koji nije prihvatio opciju otkupa njegovog ugovora od Real Madrida. Ni u Realu niko ne računa na Kolumbijca, pa mu ostaje da traži novi klub.

Iako se činilo da je blizu potpisa za Napoli, Matthaus je sada poručio da bi mogao da završi u - Juventusu.

". James i ja smo prije dvije sedmice razgovarali tokom proslave u Minhenu. Iskreno, vidim ga u Juventusu. On je vrlo blizak s Ronaldom i rekao mi je da je u kontaktu s njim", tvrdi legendarni Nijemac, pa dodaje:

"Cristiano je rekao da ga želi u Juventusu. Mogu razumjeti zašto: James će mu dati mnogo asistencija i obojica će zasjati".

Par je igrao zajedno u Real Madridu između 2014. i 2017., osvojivši naslov La Lige i dvije Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Juventus bi tek trebao da pošalje neku konkretnu ponudu za Jamesa, ali prije svega će u Torinu predstaviti novog trenera Maurizija Sarrija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi