Je li sapunici stigao kraj? Palo pomirenje između Matthausa i Salihamidžića

Nijemac sve otkrio

Je li sapunici stigao kraj? Palo pomirenje između Matthausa i Salihamidžića

Eldar Ganibegović

Proteklih dana bili smo svjedoci sukoba legendarnog Nijemca Lothara Matthausa i sportskog direktora Bayerna Hasana Salihamidžića.

Naime, Nijemac se nedavno dotakao transfer politike Bayerna što je konkretizirao kroz primjer Upamecana za kojeg je kazao da nije dobro pojačanje za minhenski klub, a popularni Brazzo kazao je da ga ne zanima šta ovaj priča.

Nakon toga Matthaus se dotakao i situacije sa Suleom i kazao da ne može hvaliti nešto što nije za pohvaliti.

Čini se da je ipak došlo do pomirenja, barem ako je vjerovati riječima Matthausa.

"Posljednjih smo dana razgovarali telefonom i sve smo raščistili. Obojica imamo svoje stavove, to je ok. Ipak, ako vidim kritičnu tačku, onda moram uputiti kritiku", rekao je Matthaus.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Poznajemo se 25 godina i naravno da svako može reći šta misli. Ja samo ipak želim zaštititi naše igrače i uvijek ću to činiti. Lothar mora to znati, ali cijenimo jedan drugog", rekao je za njemačke medije i sam Salihamidžić.

Podsjetimo, ovaj verbalni sukob počeo je nakon poraza Bayerna od Bochuma, no nema razloga da se sada sve ne smiri i da se u finiš sezone uđe hladne glave.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Comandini
2 karijere iz snova!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi