7

Komentari (7)

sekac
Jedino što je dobro uradio što je izbacio Fanima iz prvih 11
pjanke.sa
Grehota da barem ova nova uprava ne reaguje i pomiri ovu dvojicu. Tu bi trebali da pokazu snagu i umijece ako je imaju.
sekac
Fnimo je bezobrazan jedini je imao platu dok su drugi čekali(iz usta igrača)onda u po prvenstva ode u Englesku i vrati se sa Koronom i opet mu se da šansa i on protiv ljubića ni meda ni trka i kazni ga trener da ne bude u prvih 11 nego na klupu(ne bi li to uticalo na njega)on kaže svakako sam virozan i ode pa kako to može i gdje? Fanimo niti bilo ko ne može biti veči od kluba!
pjanke.sa
Sve mi je to jasno i u potpunosti se slazem. Ali nemamo bas mi jos 5 takvih igraca. Zna se sta se radi kada povrijedis klupsku disciplinu, ne dobijes platu i samo po ugovoru ako se ne zalazes. Ali odstraniti skroz igraca koji je koliko toliko donosio neku prevagu i to skroz…ne znam vidjecemo. Nismo mi Liverpool da se mozemo tako igrati. To prica nije niko veci od kluba…ta je prica za jake klubove i normalne lige, mi nazalost nismo na tom nivou jos uvijek.
Lud
Sramota ... pored toliko trenera i legendi kluba nama dovode ove ublehaše za trenere ... fuj
Malmi_Suomi
Sabliću balavče i neznalico hajde ti odakle si došao. Pa pun mi te je ...c. Ko te dovede " lanč sendviće " jeo do kraja života. I ni Uprava nije ništa bolja.
Hasni
Tebe treba izbaciti, a fanimo u prvi 11
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.