4

Komentari (4)

Dilivio
Generalka treba od mentaliteta krenuti; prvo smjena menadzmenta koji ocigledno godinama puca u prazno i nema pojma sta radi. Kad bi bilo moguce Agnellija bih smjenio, za tim nedveda i ostale, onda tek idemo sa timom i to od glave opet Allegri fajront prvi, covjek forsira fudbal iz 70tih godina, ne iskoristava potencijale multimilijonski placenih igraca i ne razumije internacijonalni fudbal kao sto je uvijek dokazao u LP. Ohola stagnacija na svim nivoima. Mocvarentus.
crnoicrveno
Njima bi najbolje pojacanje bilo ukidanje VAR-a
Juventini
Sve dok trce za ove sto im isticu ugovori nema tu kvaliteta. Dojaz tome su ovi mrcinari rabioK....c remzy i jos neke propalice. Bice ooet gadno gledat kako se kukavicki brane i vracaju loptu golmanu sa protivnick.kornera Znaci jos jedna propala god.
yugopo
Treba njima jedan napadac,nema od Morate nista a vremenom ce stati I Vlahovica a plus ode I Dibala. Iako De light ostaje TU je I presporo Bonuci... Dobra generalka Juvea na ljeto nas ceka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.