7

Komentari (7)

doctoroffootball
Nedavno mi je čovjek sav sretan pricao kako je sinu kupio novi model od CR7, 200 EUR, ali malog nigdje na terenu, i to sto bi mogao dobiti loptu, sakriva se iza igraca, a igra na poziciji lijevog krila.
Arnel925
Možda je isti model ali nove kopacke
BiceaBdnasaBiH
Ne igraju kopacke, sjecam se kao mali prije 15ak godina kupio na pijaci kopacke, a mene zezaju ne igraju kopacke. Lijepa vremena bila nekad
AsmirM
Jbt koji tekst o kopackama ,a to sto unas pola drzave ima zakrpljenu obucu nikom nista .
Vuk13
Sasvim korektan tekst,meni je interesantna prica,a to sto je u nasoj drzavi takva situacija nije na ovom portalu da pise o tome...pogrijesio si adresu,ili ti je bitno samo da kritikujes pa bilo sta moze??
AsmirM
Mora se ukazati na situaciju u drzavi gdje god stignes
Vuk13
Onda ne trebamo kritikovati ni kad objave one ravaku ovdje na portalu sto zaista nije mjesto,da je vise ovako zanimljivih stvari...a mi kao narod trebamo iskazat nezadovoljstvo na ulicama,a ne sutit i smijati se ljudima koji su protestivali,prvi ja pa i ostali koji smo pametni samo za tastaturom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti