Matuidi: Odavno Real nije bio u tolikoj nevolji u nokaut fazi

Strijelac gola za Juventus na Bernabeu

Matuidi: Odavno Real nije bio u tolikoj nevolji u nokaut fazi

Juventus je zamalo priredio veliku senzaciju pošto je u revanš meču četvrtfinala Lige prvaka uspio protiv Reala anulirati zaostatak od 3:0 iz Torina.

Bila je Stara dama blizu produžetaka na Santiago Bernabeu, ali je onda sudija Michael Oliver dosudio penal za Real Madrid koji je u gol i plasman Kraljeva u polufinale pretvorio Cristiano Ronaldo.

Oliverova odluka je izazvala dosta kontroverzi, ali strijelac trećeg gola za Juve na Bernabeu Blaise Matuidi smatra da njegova ekipa može biti ponosna, bez obzira na sve.

"Mislim da su svi mogli vidjeti koliko smo bili odlučni, čak iako smo bili razočarani eliminacijom iz Lige prvaka... Dali smo sve od sebe, ne može svako pobijediti 3:1 u Madridu", izjavio je Matuidi, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Prošlo je puno vremena od kada je Real posljednji put bio u tolikoj nevolji u nokaut fazi... Bili smo tako blizu velikog podviga, ali na nesreću nismo uspjeli. Navijači su nam se zahvalili nakon utakmice i ponosni smo na to što smo uradili".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi