Mauricio Pochettino razmišlja o ponudama drugih klubova

Trener Southamptona sutra završava posao protiv Uniteda

Mauricio Pochettino razmišlja o ponudama drugih klubova

Trener Southamptona Mauricio Pochettino još uvijek nije siguran hoće li i naredne sezone sjediti na klupi ovog engleskog kluba. 

"Moje ambicije i želje uvijek su iste. Želim biti uspješan, ambiciozan i uvijek napredovati u trenerskom poslu. Ove nedjelje kada završi utakmica protiv Manchestera naš petogodišnji projekat doći će do kraja". 

"Do uprave kluba je da nakon toga sjede sa mnom i razgovara o novom projektu i novom početku. Zaista u ovom trenutku nije do mene, do uprave kluba je da odluči u kojem smjeru će ići naša dalja saradnja", rekao je argentinski stručnjak. 

Tottenham je već pokazao želju da angažuje Pochettina za narednu sezonu, a Argentinac je dodao da su vijesti o njegovom prelasku u neki drugi klub za sada samo špekulacije, a kada završi sezona onda će poslušati ponudu svakog kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.