Deset minuta prije početka meča Icardi prišao Pochettinu i rekao mu da ne može igrati

Povrijedio se na zagrijavanju

Deset minuta prije početka meča Icardi prišao Pochettinu i rekao mu da ne može igrati

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a igraju trenutno u gostima protiv Angersa meč 33. kola Ligue 1.

Mauricio Pochettino našao se u velikim problemima pred večerašnju utakmicu što se tiče napada svoje ekipe jer nije mogao računati na Lionela Messija i Neymara koji nisu doputovali s ekipom na ovo gostovanje.

Zbog toga je Pochettino morao eksperimetisati što se tiče napada i šansu je odlučio dati Mauru Icardiju i Angelu Di Mariji.

Međutim, pred sami početak utakmice Icardi je doživio veliku nesreću jer se povrijedio i poručio je Pochettinu da neće moći igrati.

Argentinski napadač je konačno dobio šansu da zaigra od prve miinute i to je već odavno čekao, ali na kraju je bio veliki peh jer se povrijedio svega desetak minuta pred početak utakmice.

Pochettino je morao reagovati i odlučio je da Icardi ostane na klupi, a umjesto njega je šansu dobio mladi Dina-Ebimbe.

Francuski mediji pišu da je Icardi u svlačionici prišao Pochettinu i rekao mu da ne može igrati, a klupski ljekar je objasnio o kakvoj povredi se radi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Canal Plus je objavio da je sezona za Icardija vjerovatno završena, ali da će više informacija oko povrede argentinskog napadača biti poznato nakon večerašnje utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi