Mauro Icardi - Igrač sa više skandala nego titula

Mauro Icardi - Igrač sa više skandala nego titula

6. Svađa s navijačima Intera (I dio)

Endin Čaušević

Napadač Intera, Mauro Icardi, prethodnih dana nalazi se u žiži sportske javnosti zbog svađe s navijačima kluba s Meazze.

Icardi je jedan od rijetkih, ako ne i jedini kapiten od kojeg navijači traže da preda svoju kapitensku traku. Nakon poraza od Sassuola Icardi je otrčao ka navijačima koji su bili vidno nezadovoljni igrom i rezultatom. 

On je tada bacio dres jednom dječaku koji je bio na tribinama, ali je vođa navijača isti bacio nazad. Tada je Icardi izgubio živce i ušao je u burnu raspravu s navijačima. Dugo vremena su mu zviždali na Meazzi, ali se to malo smirilo u posljednjih nekoliko mjeseci. Ipak, mir nije dugo trajao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi