Mauro Icardi - Igrač sa više skandala nego titula

Mauro Icardi - Igrač sa više skandala nego titula

5. Svađa s navijačima Intera (II dio)

Endin Čaušević

Napadač Intera, Mauro Icardi, prethodnih dana nalazi se u žiži sportske javnosti zbog svađe s navijačima kluba s Meazze.

Skandal koji još uvijek traje. Icardi je u svojoj autobiografiji pokušao opisati sukob s navijačima nakon poraza od Sassuola, ali je napravio veliku grešku. Navijači su mu odmah poručili da su razočarani, te da žele da Icardi preda svoju kapitensku traku.

Iako se izvinio svima to nije pomoglo Argentincu. Vođa navijača Intera nakon toga izjavio je da je Icardi mrtav za njih, te da će biti najsretniji da on napusti klub. Naravno, Icardi nije odustao od kapitenske trake, te se još jednom oglušio na zahtjeve navijača svog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti