Juventus dobio 'lajk' od bivšeg kapitena Intera: Navijači ga tek sada neće podnositi
Foto - Juventus FC

Ionako ga ne vole

Juventus dobio 'lajk' od bivšeg kapitena Intera: Navijači ga tek sada neće podnositi

Midhat Šljivak

Ekipa Intera nije uspjela da se plasira u finale Kupa Italije.

U dvije utakmice od Nerazzurra bila je bolja ekipa Juventusa i sa ukupnih 2:1 Bianconeri su prošli u finaler.

Međutim, ono što je privuklo veliku pažnju je 'lajk' kojeg je na slavljeničku fotografiju igrača Juventusa ostavio nekadašnji kapiten Intera Mauro Icardi.

Argentinac je bio u lošim odnosima sa navijačima tima iz Milana. Dobijao je prijetnje zbog odnosa prema klupskom dresu, a jedno vrijeme je bio i suspendovan.

Inter je napustio u ljeto 2019. godine, ali sigurno je da mu ovakve stvari nikako ne idu u korist kod navijača ovog kluba sa kojima je odavno na ratnoj nozi.

Interesantno je svakako da se Icardi često u prošlosti povezivao sa Juventusom, ali do transfera nikad nije došlo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi