Mauro Icardi ni u snu se ne želi vratiti u Inter: "Uradit ću sve da ostanem u PSG-u"

Jasna poruka Argentinca

Mauro Icardi ni u snu se ne želi vratiti u Inter: "Uradit ću sve da ostanem u PSG-u"

E. Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi ovog ljeta bio je primoran da napusti Inter i odlučio je karijeru nastaviti u dresu PSG-a.

Icardi je nekoliko sezona bio jedan od najboljih igrača Intera, ali nakon skandala koje je napravio prošle sezone u klubu su ga otpisali i poručili su mu da može naći novi klub.

Ljetos nije bilo baš zainteresovanih klubova koji su željeli kupi Icardija, pa je on u posljednjem trenutku uspio da ode u PSG, ali na jednogodišnju posudbu. Ipak, Icardi je zablistao u francuskom klubu i na osam utakmica postigao je sedam golova.

Argentinac je jasno dao do znanja čelnicima Intera da se više ne želi vraćati u ovaj klub. Poručio je da će dati sve od sebe kako bi PSG na kraju otkupio njegov ugovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Igrati za PSG je velika stvar. Moram na terenu pokazati koliko mogu i svjestan sam toga. Uradit ću sve što mogu da ostanem ovdje, ali imam još mnogo toga da uradim i pokažem. Oktobar je bio dobar za mene i moram nastaviti u takvom ritmu. Na kraju sezone ćemo vidjeti kako stvari stoje, ali činjenica je da želim ostati", rekao je Icardi.

Ukoliko PSG odluči da otkupi njegov ugovor na kraju sezone onda će Inter zaraditi oko 70 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1573210021
Pa haj dođi u AC Milan bolan
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi