Mauro Icardi nije mogao saznati bolje vijesti

Ove sedmice će produžiti ugovor?

Mauro Icardi nije mogao saznati bolje vijesti

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera sinoć su na domaćem terenu savladali Juventus sa 2:1.

Jedan od junaka pobjede na ljutim rivalom bio je Mauro Icardi koji je postigao gol i upisao asistenciju. Poznato je da je Argentinac ovog ljeta bio na korak od odlaska iz Intera, ali je na kraju odlučio da ostane.

Čelnici kluba su doveli nekoliko pojačanja ovog ljeta, te je plan bio da unovče Icardija. Ipak, Argentinac nije želio da napusti Meazzu i sada bi mogao biti zasluženo nagrađen za to.

Naime, kako pišu italijanski mediji Icardi bi ove sedmice trebao potpisati novi ugovor s Interom. Prema novom ugovor argentinski napadač bi godišnje trebao zarađivati oko 5.5 miliona eura, a otkupna klauzula bila bi čak 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovo su zaista sjajne vijesti za Icardija koji je nakon sinoćnje utakmice izjavio da je Inter jedini klub za koji želi da igra. Čini se da će mu se ta želja uskoro ostvariti.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi