Interov interes zbog Icardija: Rado bi ga vidjeli u Italiji
Foto - EPA

Dobili bi bonus od PSG-a

Interov interes zbog Icardija: Rado bi ga vidjeli u Italiji

M. Šljivak

Mauro Icardi ponovo se povezuje sa povratkom u Seriju A.

PSG je navodno spreman prodati 28-godišnjeg argentinskog napadača, a kao potencijalni kupac se ponovo spominje torinski Juventus.

Bianconeri su i prije njegovog odlaska u Pariz pokazivali interes, ali je Inter odlučio samo da ga pusti van Italije.

Osigurali su se Nerazzurri u slučaju Icardijevog povratka u Seriju A. Ako se to desi PSG će morati da isplati dodatnih 15 miliona eura Interu, što je sasvim sigurno njima bespotreban trošak.

Nema dileme da bi PSG u slučaju prodaje ovog fudbalera radije vidio negdje drugo jer bi 15 miliona eura bonusa koje bi isplatili Interu, mogli investirati u druge transfere.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Juventusa, Icardi se još povezuje sa Romom i Napolijem i u Interu se sasvim sigurno raduju njegovom eventualnom povratku na Apenine.

PSG je Icardija platio 60 miliona eura, a Argentinac je u 53 odigrana meča postigao 27 golova.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi