Mauro Icardi stigao na potpis ugovora!

Argentinac seli na Park prinčeva

Mauro Icardi stigao na potpis ugovora!

Transfer saga Maura Icardija se bliži kraju. Nakon što je nešto ranije u klupske prostorije PSG-a stigla njegova supruga i menadžerica Wanda Nara, sada je i sam Argentinac "uhvaćen" kako ulazi u sjedište svog novog kluba.

Čitavog ljeta je samo jedno bilo jasno. Mauro Icardi je precrtan u Interu i Nerazzurri su ga se željeli riješiti. Sve ostalo je, do zadnjeg dana prelaznog roka, bila napoznanica.

Mauro Icardi je u sumrak prelaznog roka odlučio da ipak želi ostati u Interu, ali Nerazzurri nisu željeli ni čuti za to.

Uspjeli su Nerazzurri konačno "otjerati" Icardija, ali tek nakon što je on produžio ugovor sa njima kako ne bi nakon isteka posudbe otišao u drugi klub kao slobodan igrač.

Mauro je izbrao svoju novu destinaciju, a to je Pariz i tamošnji PSG.

Večeras je Mauro Icardi viđen kako ulazi u klupske prostorije PSG-a i vjeruje se da će uskoro i ozvaničiti saradnju sa "Svecima".

Navodno Icardi u PSG stiže na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora. Ukoliko PSG odluči iskoristiti tu opciju, Inter će od njegovog transfera ukupno zraditi oko 70 miliona eura.

Sada se čeka ozvaničenje Icardijevog transfera...

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PSG_fan
Welcome to the capital
0 4
MirzaBarucic
Haj' sad po Edina, brzo ;)
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi